Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Csömöri Vállakozói Klub indult

2017 április 13. –
Önkormányzati, települési hírek

Március 28-án Csömöri Vállalkozói Klub indult, mely alkalmával a helyi vállalkozások, cégek működéséhez, fejlesztéséhez szükséges lehetőségekről kaptak tájékoztatást a vállalkozók.

Az önkormányzat által támogatott Helyi Szaki nevű internetes felület egy helyi vállalkozásokat összegyűjtő oldal, melynek működését, előnyeit, lehetőségeit a kezdeményezés meghívott előadója mutatta be a résztvevőknek.

Majd egy kedvezménykártya rendszer került bemutatásra, ahol választ kaphattunk arra, hogy milyen előnyökkel járna a rendszerbe való belépés és a törzsvásárlói programhoz való csatlakozás a vállalkozások és a vásárlók számára. Pásztor Sándor önkormányzati képviselő, a Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozói Bizottság tagja ezzel kapcsolatosan felvázolta a jelenlévőknek, hogy milyen segítséget tud nyújtani az önkormányzat a kártyarendszer elindításában.
A vállalkozások számára égető kérdés, hogy van-e lehetőségük pályázati pénzek elnyerésére, melyekkel fejleszteni tudják tevékenységeiket. Türk Edina, EU pályázati szakértő ezen pályázati lehetőségeket ismertette, majd az MFB-Pont szakértője, Gálné Czuba Magdolna értékesítési és hálózati igazgató a vissza és vissza nem térítendő szolgáltatásokról, hitelezési lehetőségekről adott tájékoztatást a jelenlévőknek.
Az esemény utolsó napirendi pontjaként Fábri István polgármester az önkormányzat Közbeszerzési szabályzatát ismertette, valamint tájékoztatást adott arról, hogy a helyi vállalkozók milyen módon tudnak részt venni az önkormányzat fejlesztéseiben.
Az előzetes tervek szerint annak érdekében, hogy a vállalkozók rendszeres tájékoztatást kapjanak a vállalkozásukat érintő fontos kérdésekről, a Vállalkozói Klub negyed évente megrendezésre kerül. 

Megszakítás