Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Csömöri versenyző a dobogón

2014 szeptember 12. –
Önkormányzati, települési hírek

A csömöri lovas egyesület cinkotai telephelyén rendezték meg a Talentum-Csömör Kupa III.-Pátrai Takarék PMB döntőjét, 2014. szeptember hetedikén. Barvicz Claudia, csömöri fiatal, a Xenophon Lovas Klub versenyzője az A5-ös és az A7-es díjlovagló programban is első helyezést ért el hetven illetve hatvan százalékkal. Az Auchan különdíját Fábri István Polgármester adta át számára.

Barvicz Claudia egyébként a két évvel ezelőtti Csömör Kupán szerzett rajtengedélyt, edzője Dallos Gyula, Örökös Magyar Bajnok.

A sikeres versenyzők közül kiemelhetjük még Nébel Viktóriát, a Csömöri LTKE lovasát, aki felnőtt kategóriában szerzett első helyet a versenyen, és a magyar ranglistán a kettőszáz hatvan lovas között előkelő harmadik helyen áll. Jövőre több nemzetközi versenyen is indul.

Az országos egyesületi rangsorban, a Csömöri LTKE számára az ötödik hely megszerzése a reális végcél az idei évben.

Az idei versenysorozatban az országos versenyzői létszámot tekintve  ugyan kevesebb versenyző indult az elmúlt évekhez képest, azonban a versenyek minősége, az indulók felkészültsége magasabb az eddigieknél. Ugyanakkor egyre növekszik az érdeklődés a lovas sport iránt, így  Csömörön szinte már „lóhiány” van.

 

Megszakítás