Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Elhunyt borsi árpád

2012 október 11. –
Önkormányzati, települési hírek

Mély megrendüléssel és fájdalommal tudatjuk, hogy 2012. október 7-én tragikus hirtelenséggel távozott közülünk Borsi Árpád. 

Borsi Árpád (1961-2012)

Borsi Árpád László Budapesten született 1961-ben. 

Pedagógus, tanító diplomáját a Budapesti Tanítóképző Főiskolán szerezte 1983-ban. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen 1992-ben marketing szakközgazdász, a Pécsi Tudományegyetemen 2008-ban humán szervezői szakképesítést szerzett. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának neveléstudományi doktori iskoláját 2011-ben fejezte be.

1994-től haláláig a Felnőttképzők Szövetségének volt a főtitkára. Már az előző önkormányzat munkájában is részt vett. 2010-ben Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási, Sport- és Kulturális Bizottsága felkérte külső tagjának, hogy szakértőként segítse a csömöri oktatási intézmények munkájának figyelemmel kísérését, az oktatási stratégia kidolgozását, és a csömöri gyermekek továbbtanulási, munkakeresési, szakmai képzési lehetőségeinek biztosítását.

Országos szakmai vezetői munkája mellett komolyan kötődött lakóhelyéül választott településéhez, Csömörhöz. A Csömöri Nagycsaládosok Egyesületében végzett munkája mellett alapító és elnökségi tagja lett a 2006-ban megalakult Csömöri Civil Egyesületnek. Mindig részt vett az egyesület által szervezett rendezvényeken, gyakran családtagjait is bevonva a segítő munkába, kezdeményezője és aktív szereplője volt számos közösségi eseménynek, civil akciónak, amely a nagyközség fejlődését vagy a helyi társadalmi élet gazdagabbá tételét szolgálta.

Feleségét és négy gyermekét hagyta itt. Halálával szegényebb lett a település egy nagy tudású és tapasztalatú, szerény, megbízható, segítőkész, a végsőkig gyermekpárti, humánus gondolkodású, igazi jó emberrel.

Borsi Árpád 51 éves volt.

Csömör Nagyközség Önkormányzata részvétét fejezi ki családjának és hozzátartozóinak.

Megszakítás