Üdvözöljük!

Elindult a település helyi szolgáltatásait összegyűjtő honlap

2016 június 08. –
Önkormányzati, települési hírek

Önkormányzati kezdeményezésre elkészült egy egyedi weboldal, a www.csomor.helyiszaki.hu, mely felületre a helyi vállalkozóknak nyílik lehetőségük megjelentetni szolgáltatásaikat.

A kezdeményezés keretében az önkormányzat segítséget nyújt a helyi vállalkozók és a lakosság részére annak érdekében, hogy a helyben felmerülő lakossági igényekre a megoldásokat a helyi vállalkozók termékei és munkája szolgáltassák.

A weboldal használata a vállalkozók és a lakosság számára is sok előnnyel jár:

– a szolgáltatók térítésmentesen tölthetik fel szolgáltatásuk adatait, ezzel állandó jelenlétet biztosítva maguknak a vásárlók látóterében, mely új vevőkört, és növekvő forgalmat eredményez számukra.
– a lakosság megismerheti és elérheti a lakóhelyén található vállalkozásokat, sürgős esetekben azonnali megoldást kaphat felmerülő igényeire.

Eddig közel 150 csömöri vállalkozás regisztrált a honlapon, így szolgáltatásaik, tevékenységeik már elérhetőek a lakosság számára. Arra bíztatunk minden helyi vállalkozót, szolgáltatót, hogy regisztrálja magát, üzletét!

Bízunk benne, hogy a lakosság életét is megkönnyíti az új honlap, egyre többen választják majd a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldást és keresnek majd helyi szakembereket, szolgáltatásokat igényeikre.

Regisztráció és további információ: www.csomor.helyiszaki.hu

 

 

Megszakítás