Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Elkészült a általános iskola és a zeneiskola épülete

2018 április 05. –
Önkormányzati, települési hírek

Az európai uniós beruházás során a Major út épületben leszigetelték a homlokzatot és a padlást, és újraszínezték az épület teljes homlokzatát, illetve nyílászárókat is cseréltek. Az önkormányzat a Major úti épületben a korábbi években önerőből több lépcsőben már végzett nyílászáró-cseréket, most a hátralévőket cserélték ki.

A sportcsarnokra elhelyezett napelemek egy része az iskola villamosenergia felhasználást segíti. A zeneiskolánál  az épület szigetelését végezték el, ott már korábban minden nyílászárót kicserélt az önkormányzat.

A március közepén  megtartott ünnepélyes átadót a Major úti épületben tartották. Az eseményen részt vett Eich László tankerületi igazgató,  dr. Tuzson Bence országgyűlési képviselő, valamint  a kivitelező részéről  Stanka László, Evocomplex Kft. ügyvezető igazgatója, Fábri István polgármester, Bátovszky János iskolaigazgató, Eigler Tamás beruházási tanácsnok,  Kadók Ferencné és Szántóné Hermányos Mária  önkormányzati képviselő,  Benkó Gábor műszaki osztályvezető,  Ráduly Ildikó, a Csömöri Krammer Teréz Zeneiskola igazgatója illetve Hegyesiné Nagy Ibolya, a Szociális Alapszolgáltatási Központ vezetője.

Általános hírek

Hagyományok napja

2024. április 20-án, 10.00 órától Hagyományok napja rendezvényt tartanak a Hősök terén, a Mesterségek bemutatója

Bővebben
Megszakítás