Search

Üdvözöljük!

Search
Search
Események betöltése

Csömöri iskolások, figyelem! Az idei Bringafesztiválra a Decathlon áruházzal közösen pályázatot hirdetünk meg a Mátyás Király Általános Iskola számára: Decathlon – Bringával jöttünk!

IV. Csömöri Bringafesztivál – MTB XCO Magyar Bajnokság
2016. július 16-17. Csömör, Bulgárkert

Decathlon – Bringával jöttünk! pályázat

A Csömöri Önkormányzat idén negyedik alkalommal rendezi meg a Csömöri Bringafesztivált, melyet azzal a céllal hoztak létre a szervezők, hogy a gyerekek és a felnőttek körében is népszerűsítsék a bringázást, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti biztonságos kerékpáros közlekedés fontosságára. A fesztivál igazi kistérségi rendezvény, a gödöllői kistérség településeiről és a szomszédos fővárosi kerületekből is sokan érkeznek kerékpárral a csömöri patakpartnál található hangulatos Bulgárkertbe, a fesztivál erdei helyszínére.

Az idei Bringafesztiválra a csömöri Decathlon áruházzal közösen pályázatot hirdetünk meg a csömöri Mátyás Király Általános Iskola számára:

Decathlon – Bringával jöttünk!
Június 17-én!

A pályázatok célja, hogy minél több gyermeket ösztönözzünk arra, hogy kerékpárral jöjjenek a Csömöri Bringafesztiválra, így a sportolást, az egészséges életmódot és nem utolsósorban a kerékpáros közlekedést népszerűsítsük körükben.

A pályázatban részt vehetnek: általános iskola osztályai

Nevezési határidő: 2016. június 30.

A pályázat alapján díjazzuk azokat az osztályokat, akik a legtöbben érkeznek a Bringafesztiválra a vasárnapi napon. Az osztályoknak az iskolától elindulva csoportosan, egy időben, legkésőbb (július 17-én, vasárnap) 15 óráig kell megérkezniük. Azok az osztályok, melyek a pályázat keretében eltekernek a Bringafesztiválra, garantált ajándékban részesülnek, minden résztvevő gyermek ajándékot kap.

A pályázat díjazása: minden kerékpárral érkező diák kap egy kupont, melyet üdítőre, vagy ásványvízre válthat, illetve az érkezéskor tárgyi ajándékban részesül.

Az akcióban résztvevő iskolások eséllyel indulnak a tombolasorsoláson, ahol a fődíj egy kerékpár, illetve egyéb értékes tárgyi nyereményeket nyerhetnek, melyek a kerékpározáshoz köthetőek.

Az első három osztály, ahonnan a legtöbb diák érkezik, értékes ajándékokat nyer:
1. díj: Aquaworld belépő
2. díj: Állatkerti belépő
3. díj: Lovas élménycsomag a Zengő Nyíl Lovardában

A pályázat előzetes regisztrációhoz kötött, nevezni a következő elérhetőségek bármelyikén lehet:

Gerhát-Radva Gabriella
telefon: 06-70-314-36-21
e-mail: bringavaljottunk@gmail.com

Nevezéskor kérjük, adják meg az iskola nevét, az osztályt vezető pedagógus nevét és elérhetőségét, illetve a csoport várható létszámát!

Ti is bringával jöttök?

Megszakítás