Search

Üdvözöljük!

Search
Search
Események betöltése

November 16-án szombaton 8-16 óra között sittgyűjtési és elektronikai hulladék-gyűjtési akció lesz a Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft. telephelyén, az Állomás utca 6. szám alatt.

Az akcióval azoknak a dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akiknek a kisebb felújításokból származó, viszonylag kevés mennyiségű sitt elhelyezése gondot okoz.

A sittgyűjtési akció során NEM a teljes házfelújításból vagy házépítésből származó sittet gyűjtjük be; a nagyobb mennyiségek elszállításáról továbbra is a háztulajdonosoknak, építkezőknek kell gondoskodniuk.

Minden csömöri, álladó lakcímkártyával rendelkező lakos – lakcímkártyája felmutatásával – 1 m3 sittet ingyenesen lerakhat a Községgondnokság területén (csak a kijelölt napon és időben). A lakcímkártyára azért van szükség, mert a sittgyűjtés kizárólag a csömöri lakosoknak szól.

A sitt és elektronikai hulladék szállításáról, valamint a szállító járműről való lepakolásáról a lakóknak kell gondoskodniuk. Kérjük, lehetőség szerint utánfutóval és ne zsákokban, hanem ömlesztve szállítsák a Községgondnokságra a sittet!

Az elektronikai hulladékgyűjtés beszállítása során szerkezetileg hiánytalan eszközök leadására van lehetőség (alkatrészek, hiányos berendezések átvétele nem lehetséges).

 

A begyűjtés időpontja és helyszíne:
 
 2019november 16. szombat, 08.00-16.00 óra
 
Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft. telephelye
(Csömöri Községgondnokság)
Csömör, Állomás utca 6.
(bejárat a HÉV-állomás felől)
 

Mi minősül sittnek?

Szinte minden, ami az építkezésből, felújításból maradt: beton, tégla, cserép, kerámia, de még a föld és a kövek is.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy építkezésből megmaradt veszélyes hulladékot (pl. pala), és egyéb, a környezetre ártalmas hulladékot (pl.gumiabroncs) nem lehet lerakni!


Mi minősül elektronikai hulladéknak?

Háztartási nagygépek, háztartási kisgépek, IT és távközlési berendezések, szórakoztató elektronikai cikkek, elektromos és elektronikus barkácsgépek, elektronikus játékok, elektronikus szabadidős és sportfelszerelések, ellenőrző és vezérlő eszközök, világítótestekv akkumulátorok, elemek.

Teljes lista a www.csotesz.hu oldalon megtalálható.

Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft.

Megszakítás