Search

Üdvözöljük!

Search
Search
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sittgyűjtési akció lesz a Községgondnokságon

2014 október 11. @ 08:00 - 12:00

Az október 11-én, szombaton 8-12 óra között megrendezett akcióval azoknak a dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akiknek a kisebb felújításokból származó, viszonylag kevés mennyiségű sitt elhelyezése gondot okoz. A sittgyűjtési akció során nem a teljes házfelújításból vagy házépítésből származó sittet gyűjtjük be; a nagyobb mennyiségek elszállításáról továbbra is a háztulajdonosoknak, építkezőknek kell gondoskodniuk.

Minden csömöri lakos – lakcímkártyája felmutatásával – 1 m3 sittet ingyenesen lerakhat a Községgondnokság területén (csak a kijelölt napon és időben!). A lakcímkártyára azért van szükség, mert a sittgyűjtés kizárólag a csömöri lakosoknak szól!

A sitt szállításáról, valamint a szállító járműről való lepakolásáról a lakóknak kell gondoskodniuk. Kérjük, lehetőség szerint utánfutóval és ne zsákokban, hanem ömlesztve szállítsák a Községgondnokságra a sittet!

Mi minősül sittnek?

Szinte minden, ami az építkezésből, felújításból maradt: beton, tégla, cserép, kerámia, de még a föld és a kövek is.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy építkezésből megmaradt veszélyes hulladékot (pl.pala), de egyéb, a környezetre ártalmas hulladékot (pl.gumiabroncs, akkumulátor) nem lehet lerakni!

 

                                                                                                                             Csömör Nagyközség Önkormányzata

 

                                                                                                           

Részletek

Dátum:
2014 október 11.
Időpont:
08:00 - 12:00
Megszakítás