Üdvözöljük!

Fordítsa adóforintjait nemes célokra!

2014 november 18. –
Önkormányzati, települési hírek

A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. idén is pályázott a Magyar Kézilabda Szövetségen keresztül TAO-s forrásokra. A pályázat fő része az utánpótlás képzés további fejlesztése mellett a Csömöri Sportcsarnok felújításának folytatását tartalmazza. A szövetség döntése értelmében 48.5 M Ft-ot hagytak jóvá a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. részére. Ebből szeretnék a sportcsarnok teljes nyílászáró cseréjét, hőszigetelését megoldani, a tetőszerkezetet meghosszabbítani, túlnyújtani a jelenleginél.

Ezúton szeretnénk minden magyarországi székhelyű nyereséges cégnek felajánlani a lehetőséget, hogy társasági adójának 70%-ával támogassa a projektünket, ezzel adókedvezményt szerezve vállalkozásának.

Minden nyereséges cég a nyeresége 10%át köteles befizetni a NAV-nak Társasági Adóként, tehát minden 1 millió forint után 100.000 forintot. Sikeres pályázatunk értelmében ennek a befizetendő 100.000 forintnak a 70%-át utalhatja közvetlenül nekünk (a NAV helyett), a maradék 30%-ot pedig a NAV-nak.

Érdemes támogatni!
Az a vállalkozás vagy társaság, amely él a támogatás lehetőségével, leírhatja a támogatás összegét adóalapjából, majd a csökkentett adóalapból a támogatás mértékével megegyező adókedvezményt is igénybe vehet. Vagyis kétféle adókedvezményt érvényesíthetnek a cégek:
– a támogatás összegét elszámolhatják költségként (csökkentve így az adóalapot)
– a csökkentett adóalap után számított társasági adóból pedig levonható a támogatás teljes összege.

Összességében ez egy reálhozammal járó befektetési forma, mögötte határozott társadalmi felelősségvállalással a sport közvetlen és közvetett értékeinek, céljainak elősegítése érdekében. 

Kapcsolat: Válé Flórián (ugyvezeto@csomorsport.hu) Telefon: 06-30-922-14-22 

Részletek :

http://csomorsport.hu/node/815

 

Megszakítás