Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Hétfőtől a játszótereket és a szabadtéri közösségi tereket is lezárják Csömörön

2020 március 16. –
Önkormányzati, települési hírek

Csömör Nagyközség Önkormányzatának döntése értelmében március 16. hétfőtől lezárják a település összes játszóterét, szabadtéri kondiparkját és több más szabadtéri közösségi teret.

A Csömör Horgász Egyesülettel egyeztetve a tó melletti játszótéren kívül a horgásztó környékét is lezárják és horgászni sem szabad mostantól. Lezárják a régi strand (ökopark) területét is.

Több játszótér eleve zárható, körbekerített kerítéssel, azokat ma reggel már nem is nyitották ki. A többihez tiltó-tájékoztató táblákat helyeznek ki és szalagos kordont húznak köréjük. A közterületeket őrző biztonsági cég, a hivatali közterület-felügyelők és a rendőrség közösen ellenőrzi a szabályok betartását.

A lezárás az alábbi játszótereket, közösségi tereket érinti:

Majorszegi játszótér

Corvina téri játszótér és kondipark, kreszpálya

Nagy Sándor utca – Szabadság utca sarok

Árpád utcai játszótér

Bulgárkert játszótér

Csalogány utcai játszótér

Horgásztó játszótér és kondipark

Csömöri Horgásztó és környéke

Laky utcai játszótér, park, kondipark és kreszpálya

Szabadtéri Sportközpont teljes területe, játszótér, kondipark, labdarúgópálya, műanyag és rekortános kézilabdapályák, teniszpályák gyalogos és kerékpáros futókör.

Kossuth L. utcai játszótér

Régi strand területe (Ökopark)

Kispálya (Gorkij-Hunyadi sarok) játszótér és kézilabdapálya

 

Az önkormányzat a döntést a koronavírus terjedése elleni intézkedésekkel összhangban hozta meg. Kérnek mindenkit, hogy tartsa be a rendelkezéseket saját maga, a családja és minden más polgár egészsége érdekében!

Megszakítás