Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Július 2-tól ismét elszállítják a zöldhulladékot

2021 június 16. –
Önkormányzati, települési hírek

Július 2-tól két heti rendszerességgel ismét elszállítják a zöldhulladékot.

A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 100 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 1 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.
A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg az elszállítók 2 db cserezsákot (zöld színű, emblémás) biztosítanak. Szükség esetén további zsákokat az alábbi értékesítési helyeken lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére.
Értékesítési helyek:
Csömör, Major út 19/C. (Miczi-Ker Kft./ Reál Élelmiszer)
Csömör, Vörösmarty u 1., (Petőfi Sándor Művelődési Ház)
A zsák átvételéhez a számlán vagy csekken található vevőazonosító bemutatása szükséges, mivel a közszolgáltatás ellenértéke, 180 Ft/db), utólag a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. által kerül kiszámlázásra.
Szállítási alkalmanként, ingatlanonként 2 db ingyenes zsák, valamint további „korlátlan” mennyiségű megvásárolt, kék színű, DTkH emblémás lebomló zsák helyezhető ki.

Zöldhulladék-elszállítás rendje:
július 2., július 16., július 30., augusztus 13., augusztus 27., szeptember 10., szeptember 24. 

Megszakítás