Üdvözöljük!

Kiválasztották az új körzeti orvosokat

2019 február 01. –
Önkormányzati, települési hírek

A január 31-én megtartott idei első, rendes képviselő-testületi ülésen kiválasztották az új felnőtt és gyermek háziorvosokat. Az önkormányzat által meghirdetett új körzeti orvosi álláshelyekre több mint tíz orvos jelentkezett, végül három gyermekorvos és öt felnőtt háziorvos adta le a jelentkezését.
Az orvosokat először a Népjóléti és Kulturális Bizottság hallgatta meg, majd a tegnapi képviselő-testületi ülésen is alkalmuk nyílt a bemutatkozásra.

Az így kiválasztott két felnőtt, és két gyermekorvos mindegyike jelenleg is praxisban, illetve kórházban dolgozik, így tavasszal, különböző időpontokban kezdik majd meg Csömörön a munkát. A pályázat lezárásával a nagyközségben a jelenleg is praktizáló orvosokkal együtt összesen négy felnőtt háziorvos, és két gyermekorvos látja majd el a betegeket.

A most kiválasztott felnőtt háziorvosok, Dr. Varjúné dr. Kakuk Tímea és Dr. Kiss Zsuzsanna Brigitta, valamint a  gyermekorvosok, dr. Balgáné dr. Kovács Éva és dr. Vereszki Xénia,  a pályázatnak megfelelően négy hónapos próbaidő mellett kezdik meg a munkát.

Az új orvosokat a Csömöri Hírmondó február végén megjelenő számában mutatjuk be.

A körzetfelosztást és egyéb részletes információkat február végén tesszük közzé.

Megszakítás