Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Közmeghallgatás és éves munkabeszámoló

2011 december 20. –
Önkormányzati, települési hírek

December 14-én tartotta Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete idei második közmeghallgatását a művelődési házban. Erre az alkalomra az önkormányzat külön kiadványban foglalta össze a 2011-es évben megvalósult fejlesztéseket, változtatásokat.

Az eseményen körülbelül harminc csömöri polgár vett részt. Fábri István polgármester kifejtette, hogy a tavaly év végén megrendezett településrészi fórumokon ennél lényegesen többen vettek részt, ez is bizonyítja, hogy a lakosság problémáit elsősorban településrészenként érdemes kezelni.

 

A polgármester ismertette a megjelentekkel az elmúlt év leglényegesebb fejlesztéseit, valamint a jövő évi prioritásokat. Ezt követően a csömöri polgárok tehettek fel kérdéseiket. A közmeghallgatáson a polgármester és az önkormányzati képviselők mellett dr. Katona Péter jegyző, valamint Juhos Dávid műszaki osztályvezető is részt vett, így a lakossági kérdésekre minden esetben a leginkább illetékes személytől kaphattak választ az érdeklődők.

 

A felszólaló polgárok elsősorban az M0 környezetvédelmi beruházásairól, közlekedési, építésügyi, közbiztonsági kérdésekről érdeklődtek, de érkeztek kérdések az óvodai férőhelyekkel, valamint egyes közterületek rendezésével kapcsolatban is.

 

Megszakítás