Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Kultúr Kávézó

2016 június 01. –
Önkormányzati, települési hírek

Május 31-én, Csömör Nagyközség Önkormányzatának szervezésében első alkalommal rendezték meg a Kultúr Kávézó névre hallgató estet, melyen a helyi kulturális élet meghatározó alakjai gyűltek össze.

Az eseménynek a Petőfi Sándor Művelődési Ház sarokterme adott otthont, ahol a művészet, a kultúra területén tevékenykedő személyiségek eszmét cserélhettek a helyi kulturális élet fejlesztéséről, gazdagabbá tételéről.

A kiváló hangulatú esemény fényét tovább emelték nagyszerű művészeink, prózával keltett érzelmeket Huszárik Kata és Nagy Anna színésznők, gitárjátékkal szórakoztatott Solymári Tímea gitárművész.

Az est kellemes momentumai ezzel nem értek véget, a kávéházi hangulatú beszélgetések mellett a vendégek együtt élvezhették a helyi termelők ínyencségeit.

Az esemény apropóján a vendégeknek lehetőségük nyílt megtekinteni a csömöri alkotóművészek kiállítását, mely már több évtizedes múltra tekint vissza. A komoly művészi igénnyel készült alkotások kiállítása továbbra is látogatható a művelődési házban!

Megszakítás