Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Lakossági sitt-gyűjtési akció

2024 március 06. –
Kiemelt hírek Önkormányzati, települési hírek

2024. április 20. szombaton, 08.00-16.00 óra között a Csömöri Községgondnokság telephelyén – Állomás utca 6. (bejárat a HÉV-állomás felől).

A sitt-gyűjtési akcióval azoknak a dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akiknek a kisebb felújításokból származó, viszonylag kis mennyiségű sitt elhelyezése gondot okoz. Az akció keretében leadható a legtöbb anyag, ami az építkezésből, felújításból megmaradt: beton, tégla, cserép, csempe, kerámia, de még a föld és a kövek is.

NEM adható le semmilyen veszélyes hulladék (pl. pala, hungarocell, műanyag hulladék, bitumenes lemezek, festékes dobozok) és egyéb más, a környezetre ártalmas hulladék (pl. gumiabroncs) sem!

A sitt-gyűjtési akció során NEM a teljes házfelújításból vagy házépítésből származó sittet gyűjtjük be; a nagyobb mennyiségek elszállításáról továbbra is a háztulajdonosoknak, építkezőknek kell gondoskodniuk. Minden csömöri, állandó lakcímmel rendelkező lakos – lakcímkártyája felmutatásával – maximum 1 m3 sittet ingyenesen lerakhata Községgondnokság területén csak a kijelölt napon és időben! 

A sitt beszállításáról, valamint a szállító járműről való lepakolásról a lakóknak kell gondoskodniuk. Kérjük, lehetőség szerint utánfutóval és ne zsákokban, hanem ömlesztve szállítsák be a sittet!

A lakcímkártyára azért van szükség, mert a sitt gyűjtés kizárólag a csömöri lakosoknak szól!

Köszönjük együttműködésüket!  

         Csömöri Községgondnokság

Általános hírek

Hagyományok napja

2024. április 20-án, 10.00 órától Hagyományok napja rendezvényt tartanak a Hősök terén, a Mesterségek bemutatója

Bővebben
Megszakítás