Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Megnyílt a Babos Síklub új tanpályája a csömöri Decathlon mellett

2020 október 13. –
Önkormányzati, települési hírek

Zugló mellett már a csömöri Decathlon közvetlen közelében is tanulhatunk síelni és snowboardozni a Babos Síklub speciális sí-tanpályáin.

A hegyek híján földből épített dombokat a síoktatás szakmai szempontjainak megfelelően alakították ki. Könnyen használható felvonó, pályavilágítás, valamint a kezdő, vagy akár a haladó szintek elsajátításához is ideális speciális borítás könnyed élménnyé teszi itt a tanulást. Havas sízés előtt a legjobb, ha ilyen tanpályán készülünk fel.

 

Az ország legmagasabban kvalifikált oktatócsapatának munkáját Babos Sándor, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének szakmai alelnöke vezeti. Egyedileg fejlesztett módszertan, az oktatók rendszeres továbbképzésében használt egyedülálló mentor-rendszer garantálja a legmagasabb szakmai minőséget, mely az országban csak itt érhető el. A Babos Síklub 2018 óta az Síoktatók Magyarországi Szövetségének minősített síiskolája.

A síklub szeptembertől áprilisig időjárástól függetlenül minden nap nyitva tart.

Így már Csömörön is rendszeresen mozoghatunk a szabad levegőn, mely erősíti az immunrendszert, és ezzel a vírus elleni védekezés eszköze is lehet.

 

További információk: www.babos-siklub.hu

 

 

 

Megszakítás