Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Nyári fejlesztések a nagyközségben

2018 augusztus 14. –
Önkormányzati, települési hírek

Nyáron számos fejlesztést indított az önkormányzat a község több pontján. Az út és járdafelújítások mellett, közlekedésbiztonsági beruházások zajlanak, illetve a sportcsarnok parkolójának bővítése és a horgásztó játszóterének felújítása is megkezdődött.

Felújították a Jókai utca járdáját. A beruházás eredményekén  az iskolától a Vágóhíd utcáig a teljes járdaszakaszt felújították.

Elkészült a Panoráma utca útstabilizálása.

Bővítik a parkolóhelyeket  a  csömöri sportcsarnoknál, ahol mintegy  30 új parkolóhely épül,  így a meglévőkkel összesen 40 férőhelyessé bővül az eddig meglehetősen szűk parkolóA parkolók bővítése mellett a sportcsarnok bejáratához akadálymentesített feljárót építenek.

Megkezdődött a  Bajcsy-Zsilinszky Endre utca aszfaltozása, valamint a vízelvezetés kiépítése.  

Megkezdődött az M0-as alumínium hídhoz vezető gyalogos és kerékpáros útszakasz aszfaltozása.  A 6,5 millió forintos önkormányzati önerős beruházás várhatóan augusztus végére készül el.

Szalagkorlátokat  telepítenek  a Laky bekötő úton.  A közlekedés biztonságát szolgáló önkormányzati önerős beruházás eredményeként a veszélyes mintegy 3,75 km szakaszt látják el korlátokkal még augusztusban.

Megkezdődött a Horgásztó mellett játszótér és közösségi park felújítása.

Hamarosan befejeződik a Kistarcsai és Szent László utca járdaépítése.

Szeptemberben fejeződik be a Laky utca csapadékvíz-elvezetés kiépítése és aszfaltozása.

Megkezdődött a Laky utcai óvoda épületének karbantartása, valamint játszóudvarának felújítása.

 

 

Megszakítás