Üdvözöljük!

Nyelvvizsgadíj pályázat középiskolások számára

2020 szeptember 25. –
Önkormányzati, települési hírek

A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet középfokú tanintézményben tanulók számára nyelvvizsgadíj támogatásra.
A pályázat célja: sikeres – államilag elismert B2 (komplex) típusú, középfokú – nyelvvizsgával rendelkező csömöri fiatalok utólagos anyagi támogatása.

A pályázók köre:  Pályázhat minden olyan csömöri állandó lakos (min.2019. 01.01. óta) , aki egyben középfokú  közoktatási intézmény nappali tagozatos tanulója.  

 

A pályázat feltételei:

A pályázónak olyan érvényes államilag akkreditált középfokú nyelvvizsga bizonyítvánnyal kell rendelkezni, melyet 2019. november 01. és 2020. október 31. között szerzett.

A támogatási összeg a nyelvvizsga alapdíjának utólagos és a keretösszeg által meghatározott mértékű finanszírozására szól, mely a befizetést igazoló számlamásolat ellenében kerül kifizetésre.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • a kitöltött adatlapot (amely a csömöri honlapról letölthető, vagy az önkormányzat ügyfélszolgálatán átvehető),
  • a nyelvvizsga eredményét / eredményeit igazoló lap másolatát
  • a nyelvvizsgadíj befizetését igazoló számlamásolatot (amely a pályázó nevére szól)
  • iskolalátogatási igazolást
  • a lakcímkártya és személyazonosító-igazolvány mindkét oldalának fénymásolatát

Beadási határidő:

A pályázatokat az eredményes vizsgákról 2020. október 30-ig lehet benyújtani a Csömör Nagyközség Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában, illetve a kialakult vírushelyzetre való tekintettel  az erre a célra kihelyezett dobozba.

A sikeres pályázó a meghatározott feltételek szerint egyszeri, egyösszegű támogatásban részesül. A határidőben beérkezett pályázatokról a kuratórium dönt legkésőbb 2020. november 30-ig, az elbírálást követően a nyertes pályázók írásban tájékoztatást kapnak.

Akik korábban már részt vettek a Csömöri Kulturális Közalapítvány által meghirdetett egyéb pályázatain, azok is pályázhatnak, függetlenül attól, hogy részesültek-e támogatásban a Kuratórium által.

A pályázati űrlap letölthető a lap alján található kapcsolódó dokumentumok/2020. évi pályázatok linkre kattintva

 

Megszakítás