Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Október végéig lehet pályázni a nyelvvizsgadíjra

2014 április 22. –
Önkormányzati, települési hírek

A nyelvvizsgadíj támogatására október végéig adhatják be pályázatukat a felsőoktatási intézményben tanuló csömöri fiatalok. Az év elején, a Csömöri Kulturális Közalapítvány által meghirdetett pályázaton minden olyan csömöri állandó lakos indulhat, aki felsőfokú közoktatási intézmény nappali tagozatos tanulója.

A pályázat célja: sikeres – államilag elismert C (komplex) típusú, középfokú – nyelvvizsgával rendelkező csömöri fiatalok utólagos anyagi támogatása.

 A pályázók köre: Pályázhat minden olyan csömöri állandó lakos , aki egyben felsőfokú közoktatási intézmény nappali tagozatos tanulója.  

 A pályázat feltételei:

A pályázónak olyan érvényes államilag akkreditált középfokú nyelvvizsga bizonyítvánnyal kell rendelkezni, melyet 2013. november 01. és 2014. október 31.  között szerzett.

Egy pályázó több sikeres nyelvvizsga díjának visszatérítésére is pályázhat.

A támogatási összeg a nyelvvizsga alapdíjának utólagos és a keretösszeg által meghatározott mértékű finanszírozására szól, mely a befizetést igazoló számlamásolat ellenében kerül kifizetésre.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • a kitöltött adatlapot ( amely a  csömöri honlapról letölthető, vagy az Önkormányzat ügyfélszolgálatán átvehető),
  • a nyelvvizsga eredményét/eredményeit  igazoló lap  másolatot
  • a nyelvvizsgadíj befizetését igazoló számlamásolatot
  • az iskolalátogatási igazolást

 

Beadási határidő:

A pályázatokat az eredményes vizsgákról 2014. október 31-ig  lehet benyújtani a Csömör Nagyközség Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában.

 A sikeres pályázó a meghatározott feltételek szerint egyszeri, egyösszegű támogatásban részesül. A határidőben beérkezett pályázatokról a kuratórium dönt legkésőbb 2014. november 30-ig. Az elbírálást követően a nyertes pályázók írásban tájékoztatást kapnak.

Akik korábban már részt vettek a Csömöri Kulturális Közalapítvány által meghirdetett egyéb pályázatain, azok is pályázhatnak, függetlenül attól, hogy részesültek-e támogatásban a kuratórium által.

 

 

 

Megszakítás