Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Októberi fejlesztések

2019 október 24. –
Önkormányzati, települési hírek

Októberben több útépítés és közösségi tér is elkészült. A népszerű Laky parki KRESZ-pálya után most a település másik felén, a Corvina téren vehették birtokba a gyerekek a pályát. Az önkormányzati önerős beruházás mellett a téren pályázati forrásból hamarosan szabadtéri kondipark is épül.

Átadták a forgalomnak a Széchenyi utcát. A felújítás során  a DMRV főnyomócső-vezeték cseréjét követően az önkormányzat új aszfaltutat épített.  Lapzártánkkor még zajlott a   forgalomcsökkentő megoldásokat (középsziget, zebrák), illetve a  Fecske utcai buszmegállóhoz vezető járda építése . Az új szakasz útburkolatára a dilettáció miatt később még egy réteg  aszfalt kerül majd. 

Elkészült az egészségház külső udvarának kialakítása.

Zajlik a Vasút sor és Mandulás utca aszfaltozása. Az önkormányzati önerős beruházás összesen közel 14 millió forintba kerül.

Leaszfaltozták a Pacsirta utcát.

Elkészült a Csömöri Vendégház mintaszobája, illetve folyamatban van a többi apartman kialakítása és bútorozása is az Ady Endre utcai önkormányzati épületben.

Befejeződtek a munkálatok a  szolgálati lakások kialakításánál,  a Rákóczi utca régi orvosi rendelőjének épületében, ahova egy védőnő, a szlovák nemzetiségi óvónő és a szlovák nemzetiségi tanító költözik be.

Megszakítás