Üdvözöljük!

Pályázat ingatlan hasznosítására

2020 június 29. –
Önkormányzati, települési hírek

Csömör Nagyközség Önkormányzata (2141 Csömör Szabadság u.5.) a 2141 Csömör Vörösmarty utca 2. szám,645 hrsz-ú, 698m2 területű ingatlan hasznosítására pályázatot ír ki az alábbiak szerint.

Az ingatlan jellemzői:

-egyszintes családi ház, 150 m2 hasznos terület                                                               

-kert, udvar 437 m2

-víz, villany, csatorna, gáz közműbekötéssel ellátott

-az épület az ott folytatni kívánt tevékenységhez szükséges belső átalakításra és műszaki állapota folytán teljes felújításra szorul.

 

Az ingatlan a település legforgalmasabb pontján, a Hősök tere mellett, a művelődési ház és a könyvtár szomszédságában található.

 

Hasznosítás célja: gasztronómiai (pl. cukrászda, kávézó, melegkonyhás étterem, pékség), kulturális és egyéb közösségi  tevékenység. A pályázónak figyelembe kell vennie, hogy az önkormányzat az épületbe művészeti, közösségi programokat szervez, amelyhez a nyertesnek előre egyeztetett éves terv alapján (legalább évi 24 alkalommal) helyet kell biztosítania.

 

A pályázat nyitott, a hasznosítás konstrukciójára várunk javaslatokat a pályázóktól. A pályázóknak első körben az épületben folytatott tevékenységet kel bemutatni, illetve javaslatot tenni arra, milyen együttműködési konstrukcióban képzelik el az épület hasznosítását, beleértve az ingatlan felújítását is.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. augusztus 31.

A pályázatokat e-mailben a kommunikaciosvezeto@csomor.hu e-mail címre várjuk, a tárgyban „Vörösmarty 2. hasznosítás”  megadásával.

A pályázathoz mellékelni kell:

-az ajánlattevő rövid bemutatását

-a folytatni kívánt tevékenység bemutatását

-esetleges referenciákat

Nem lehet pályázó az

-aki végelszámolás alatt áll, vagy csőd-illetve felszámolási eljárás van ellene folyamatban,

-aki az önkormányzattal szemben fennálló bérleti díj, szolgáltatási díj illetve helyi adó fizetési kötelezettségének az elmúlt három évben nem tett eleget,

-a gazdasági társaság, amelynek vezető tisztségviselője vagy többségi irányítást biztosító befolyással rendelkező tulajdonosa az előző pontban meghatározott fizetési kötelezettségének nem tett eleget

A Képviselő-testület fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot indokolás nélkül eredménytelennek nyilvánítja.

Bővebb felvilágosítást a pályázatról Miklós Daniellától a 06-70-520-3688-as telefonszámon lehet kérni.

 

Megszakítás