Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Pályázati felhívás

2012 május 02. –
Önkormányzati, települési hírek

A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet középiskolások számára a 2011/2012 -es tanév második félévére nyelvvizsga támogatásra.

A pályázat célja: sikeres – államilag elismert C típusú, középfokú nyelvvizsgával rendelkező csömöri fiatalok utólagos anyagi támogatása. 

A pályázók köre:  Pályázhat minden olyan csömöri állandó lakos , aki egyben középfokú közoktatási intézmény nappali tagozatos tanulója.  

A pályázat keretösszege: 228 000 Ft, azaz kettőszáz-huszonnyolcezer forint.

A pályázat feltételei:

A pályázónak olyan érvényes államilag akkreditált középfokú nyelvvizsga bizonyítvánnyal kell rendelkezni, melyet 2012. január 1. és 2012. augusztus 31.  között szerzett.

A támogatási összeg a nyelvvizsga alapdíjának utólagos és a keretösszeg által meghatározott mértékű finanszírozására szól, mely a befizetést igazoló számlamásolat ellenében kerül kifizetésre.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

· a kitöltött adatlapot ( amely a  csömöri honlapról letölthető, vagy az Önkormányzat ügyfélszolgálatán átvehető),

· a nyelvvizsga eredményét igazoló lap másolatot

· a nyelvvizsgadíj befizetését igazoló számlamásolatot

· az iskolalátogatási igazolást.

Beadási határidő:

A pályázatokat az második félévi vizsgákról 2012. augusztus 31-ig  lehet benyújtani a Csömör Nagyközség Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában. 

A sikeres pályázó a meghatározott feltételek szerint egyszeri, egyösszegű támogatásban részesül. A határidőben beérkezett pályázatokról a kuratórium dönt legkésőbb 2012. október 30-ig, az elbírálást követően a nyertes pályázók írásban tájékoztatást kapnak.

Akik korábban már részt vettek a Csömöri Kulturális Közalapítvány által meghirdetett egyéb pályázatain, azok is pályázhatnak, függetlenül attól, hogy részesültek-e támogatásban a Kuratórium által.

Megszakítás