Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Pályázati kiírás civil szervezetek működésének támogatására

2020 május 11. –
Önkormányzati, települési hírek

Csömör Nagyközség Önkormányzata és a Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet Csömör területén működő alapítványok, egyesületek, szervezetek működésének támogatására.

A pályázat célja: Csömör polgárai érdekében munkálkodó civil szervezetek működésének  támogatása. 

Pályázni kizárólag Csömörön tevékenykedő szervezetek működésére lehet.

A pályázaton nem vehetnek részt azok a civil szervezetek, amelyek közvetlen önkormányzati támogatásban részesülnek, illetve az önkormányzati fenntartású intézmények alapítványai, valamint az önkormányzat által létrehozott civil szervezetek. A pályázat benyújtásának feltétele, hogy a Bíróság a szervezetet 2018. december 31. előtt nyilvántartásba vette, s a pályázó a Csömör Nagyközség Önkormányzatának forrásaiból kapott valamennyi korábbi támogatással teljeskörűen és szabályosan elszámolt.

A pályázatot mellékletekkel együtt elektronikusan kell kitölteni és elküldeni a harmathdiana@freemail.hu email címre, „2020 Civil pályázat működésre”  tárgy megjelöléssel.

A pályázat alapján elnyerhető támogatási összeg 50.000-150.000 Ft lehet. Az összeggel a nyertes pályázat után megkötendő szerződésben kikötöttek szerint kell elszámolni. A pénzügyi elszámolásokat hiteles számlamásolattal és számlaösszesítővel kell beadni.  A számlákon szerepelni kell, hogy „Csömör Nagyközség Önkormányzata és a Csömöri Kulturális Közalapítvány részére elszámolva!”

Egy civil szervezet jelenleg csak egy pályázatot adhat be működésre.

A pályázat benyújtásának  határideje:  

Elküldési határidő: 2020. május 25.  

A pályázatok elbírálásának határideje: 2020. június 05.

A pályázatról további felvilágosítást ad: Harmath Diána 06 30/855-2019

A pályázaton elnyert támogatások folyósítása a Csömöri Kulturális Közalapítvány Kuratóriumának döntését követően, szerződés alapján történik.  A nyertes pályázók listája 2020. június 10-ig közzétételre kerül a honlapon.

A pályázati adatlap letölthető a kapcsolódó dokumentumok/2020. évi pályázatok fülre kattintva.

Megszakítás