Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Pályázati kiírás civil szervezetek támogatására

2024 március 18. –
Önkormányzati, települési hírek

A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek működésének, programjainak támogatására.

Pályázhatnak: Csömör területén működő alapítványok, egyesületek, civil szervezetek.
A pályázat célja: Csömör polgárai érdekében munkálkodó civil szervezetek működésének, programjainak támogatása.
Pályázni kizárólag Csömörön megvalósuló programokra, vagy Csömörön tevékenykedő szervezetek működésére lehet.
A pályázaton nem vehetnek részt azok a civil szervezetek, amelyek közvetlen önkormányzati támogatásban részesülnek, illetve az önkormányzati fenntartású intézmények alapítványai, valamint az önkormányzat által létrehozott civil szervezetek.

A pályázat benyújtásának feltétele, hogy a Bíróság a szervezetet 2022. december 31. előtt nyilvántartásba vette, s a pályázó a Csömör Nagyközség Önkormányzata forrásaiból kapott valamennyi korábbi támogatással teljeskörűen és szabályosan elszámolt.

A pályázati adatlap letölthető a pályázati adatlapra kattintva.

A pályázatot 1 példányban mellékletekkel együtt kell benyújtani, a jelen pályázati kiírás részeként kiadott adatlapon. A zárt borítékon fel kell tüntetni a pályázó szervezet nevét, címét, és „2024 Civil pályázat” megjelöléssel az önkormányzaton kell leadni, vagy az erre a célra kihelyezett postaládába bedobni.

Egy pályázat alapján elnyerhető támogatási összeg 50.000 – 400.000 Ft lehet. Az összeggel a nyertes pályázat után megkötendő szerződésben kikötöttek szerint kell elszámolni. A pénzügyi elszámolásokat hiteles számlamásolattal, és számlaösszesítővel kell beadni. A számlákon szerepelni kell, hogy „A Csömöri Kulturális Közalapítvány részére elszámolva!”

Egy civil szervezet csak egy pályázatot adhat be, de azon belül pályázhat több programra és működésre is. Hiánypótlásra a beadást követően, a hiánypótlásra felszólító levél kézhezvételétől számítva 5 nap áll rendelkezésre!

A pályázat benyújtásának helye és határideje:
Postacím: Csömöri Kulturális Közalapítvány
Csömör Nagyközség Polgármesteri Hivatal, 2141 Csömör, Szabadság út 5.

Beadási határidő: 2024. április 10.

A borítékon kérjük feltüntetni: “2024  Civil pályázat”.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2024. április 26.

A pályázatról további felvilágosítást ad: Harmath Diána 06 30/855-2019

A pályázaton elnyert támogatások folyósítása a Csömöri Kulturális Közalapítvány Kuratóriumának döntését követően, szerződés alapján történik. Az elutasított pályázókat levélben értesítjük. A nyertes pályázók listája 2024. április 30-ig közzétételre kerül a  http://www.csomor.hu/ honlapon.

Megszakítás