Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Razziára mentek, de tüzet fékeztek meg a mezőőrök

2011 július 18. –
Önkormányzati, települési hírek

Égett a határ 2011. július 14-én, csütörtök délután-este, Csömör közelében két helyen is. A mezőőröknek köszönhetően a tűz nem terjedt át sem a közelben lévő lovardára, sem pedig a terményre.

Összehangolt akciót szervezett a rendőrség több településen a terménylopások megfékezésére 2011. július 14-én. A preventív célokat szolgáló razziában a rendőrökkel együttműködve mezőőrök, közterület-felügyelők, faluőrök vettek részt.

 

Az akció során Csömör mezőőrei, Berencsi László és Mihályi János két helyen is, egyrészt a községünkhöz közelebb eső közigazgatási határon, valamint a fóti részen észlelték, hogy ég a tarló. A gyors intézkedésnek köszönhetően a tűz nem terjedt át a lovardára és a közelben lévő termény sem égett le.

 

A tüzet a XVII. kerületi Tűzoltóság fékezte meg, de az oltásban permetezőkocsijukkal résztek vettek a területtel szomszédos lovarda tulajdonosai is.

 

A tűz okáról, hogy szándékos gyújtogatás vagy a nagy hőség  okozta-e, még nincs információnk. Az esetről a Szilas TV is beszámolt.

Megszakítás