Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Sittgyűjtés lesz áprilisban

2019 március 25. –
Önkormányzati, települési hírek

Április 13-án szombaton 8 -16 óra között sittgyűjtési akció lesz a Csömöri Községgondnokságon,az Állomás utca 6. szám alatt.

Az akcióval azoknak a dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akiknek a kisebb felújításokból származó, viszonylag kevés mennyiségű sitt elhelyezése gondot okoz. A sittgyűjtési akció során nem a teljes házfelújításból vagy házépítésből származó sittet gyűjtjük be; a nagyobb mennyiségek elszállításáról továbbra is a háztulajdonosoknak, építkezőknek kell gondoskodniuk.

Minden csömöri lakos – lakcímkártyája felmutatásával – 1 m3 sittet ingyenesen lerakhat a Községgondnokság területén (csak a kijelölt napon és időben!). A lakcímkártyára azért van szükség, mert a sittgyűjtés kizárólag a csömöri lakosoknak szól!

A sitt szállításáról, valamint a szállító járműről való lepakolásáról a lakóknak kell gondoskodniuk. Kérjük, lehetőség szerint utánfutóval és ne zsákokban, hanem ömlesztve szállítsák a Községgondnokságra a sittet!


A begyűjtés időpontja és helyszíne:
2019. április 13. szombat, 08.00-16.00 óra
Csömör, Állomás utca 6.
(bejárat a HÉV-állomás felől)
 

 

Mi minősül sittnek?

Szinte minden, ami az építkezésből, felújításból maradt: beton, tégla, cserép, kerámia, de még a föld és a kövek is.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy építkezésből megmaradt veszélyes hulladékot (pl. pala), és egyéb, a környezetre ártalmas hulladékot (pl.gumiabroncs, akkumulátor) nem lehet lerakni!


                                                                                                        Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft.

Megszakítás