Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Új épületbe költöztek a kistarcsai rendőrök

2015 december 01. –
Önkormányzati, települési hírek

Az átadással egy gyors és kényelmes ügyintézési lehetőség valósult meg. A Belügyminisztérium és Kistarcsa önkormányzatának hathatós segítségével épült fel az a 313 négyzetméteres épület, amelyben 2015. december 1-jétől 27 rendőr teljesít szolgálatot.

A Belügyminisztérium és Kistarcsa önkormányzatának hathatós segítségével épült fel az a 313 négyzetméteres épület, amelyben 2015. december 1-jétől 27 rendőr teljesít szolgálatot. 

Az építéshez a Belügyminisztérium 150 millió forintos támogatást nyújtott. A pénzügyi keretet támogatásával tovább bővítette az Országos Rendőr-főkapitányság, Csömör,  Kistarcsa, Kerepes és Mogyoród önkormányzata is, így a beruházás 170,5 millió forintból valósulhatott meg.

Az építkezésnél fontos szempont volt, hogy a rendőrőrs fenntartása hosszú távon is gazdaságos legyen, ezért megújuló energiaforrásokat használtak, így több napelem és hőszivattyús fűtési rendszert építettek ki.  

A Kistarcsai Rendőrőrs épületének átadásán beszédet mondott Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott, Solymosi Sándor – Kistarcsa polgármestere -, valamint Kovács István r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány-helyettes.

Az épület átadásával a közbiztonság növelése mellett egy könnyen elérhető, gyors és kényelmes ügyintézési lehetőség valósult meg. 

Megszakítás