Üdvözöljük!

Változások a lakossági hulladékszállításban

2014 január 27. –
Önkormányzati, települési hírek

Eddig a lakossági hulladék elszállítását az önkormányzat megbízásából alvállalkozó végezte, de az erre vonatkozó törvények módosítása miatt február 1-jétől változott a szemétszállítás: az önkormányzatnak nonprofit kft.-t kellett alapítania, amely ezen túl ellátja a feladatokat.
Ezért 2014. február 1-től a lakossági hulladék elszállítását (kukák ürítését és a szelektív zsákok elszállítását) a CSÖMÖRI TELEPÜLÉSI SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT. végzi.

A Csömöri Települési Nonprofit Kft. januárban és februárban minden háztartásba kézbesít egy adatlapot, melyet kérnek, hogy kitöltés után juttassanak vissza hozzájuk. A kitöltött adatlapot átadhatják a díjbeszedőnek, illetve visszajuttathatják a kft.-hez ügyfélfogadási időben, valamint postai úton is elküldhetik.

Az adatlap kitöltésével nyílik lehetőség a számlázási adatok (költségviselő személye, szemétgyűjtő edény mérete) esetleges módosítására, illetve a díjfizetés módjának megválasztására.

A változás február 1-jétől bizonyos esetekben érintheti a díjfizetés módját!

A szemétdíj február 1-jétől az alábbiak szerint fizethető ki:

  • Akik eddig számlájukat csoportos beszedési megbízással egyenlítették ki kérjük, hogy február 1-jével vonják vissza megbízásukat a számlájukat vezető banknál! A csoportos beszedési megbízás lehetőségéről a következő havi Hírmondóban és a csomor.hu-n adunk tájékoztatást.
  • A közszolgáltató által megküldött csekken.
  • Készpénzzel a díjbeszedőnél.
  • Banki átutalással a Pátria Takarékszövetkezet 65100242-11033042-00000000 számlaszámra.

A kommunális hulladék elszállításának időpontjai változatlanok maradnak, tehát a kukákat a korábban megszokott napon kell mindenkinek kitennie!

A szelektív hulladék elszállításának időpontja változik, ezért februártól egy nappal korábban, minden hónap utolsó csütörtök reggelén 07.00 óráig kell kitenni a zsákokat.

CSÖMÖRI TELEPÜLÉSI SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT.
Cím és központi ügyintézés helye: 2141 Csömör, Major u. 7–9. (Sportcsarnok épülete 1. emelet)
Telefonszám: 06-30-998-0146
Email cím: csomorhulladek@gmail.com

Ügyfélfogadási rend:
Kedd: 8–12
Szerda: 8–12
Csütörtök: 14–18
Pénzügyi előadó: Csató Magdolna

 

Megszakítás