Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Vizsgálóbizottság a zeneiskola tetőszerkezetének építése ügyében

2011 december 13. –
Önkormányzati, települési hírek

A képviselő-testület december 1-jei ülésén úgy határozott, vizsgálóbizottságot hoz létre a zeneiskola tetőszerkezetében bekövetkezett kár ügyében. A 3 fős bizottság egyik tagja felmentését kérte, így a december 12-i rendkívüli ülésen új tagot választottak a képviselők.

Dr. Szarka Zsuzsanna képviselő, a Népjóléti Bizottság elnöke személyes érintettség miatt nem tudta vállalni a vizsgálóbizottsági munkát. A testület döntését elfogadta és Fábri István polgármestert kérte fel, hogy vegyen részt harmadik bizottsági tagként a kár okainak kivizsgálásában.

Dr. Katona Péter tájékoztatta a testületet arról, hogy a vizsgálóbizottság feladata az építési és építéshatósági eljárás körülményeinek tisztázása úgy, hogy kérdéseket fogalmaznak meg, amelyekre a korábbi vezetőktől és műszaki felelősöktől várnak választ. A jegyző hangsúlyozta: az eljárás célja a felelősség kiderítése. A hivatalnak kötelessége eljárást indítani az ügyben.

A bizottság tagjai: Pásztor Sándor képviselő, az Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság elnöke, Eigler Tamás, a Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozói Bizottság elnöke és Fábri István polgármester.

Megszakítás