Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Xii. adventi hangverseny a katolikus templomban

2011 december 04. –
Önkormányzati, települési hírek

Különleges zenei és lelki élményben lehetett része mindazoknak, akik részt vettek december 4-én a csömöri római katolikus templomban rendezett XII. Adventi Hangversenyen, ahol a Vox Nova Baptista Férfikar és vendégeik léptek fel.

A házigazda szerepét ezúttal Eszes Zoltán baptista lelkipásztor vállalta magára, aki maga is megosztotta ünnepi gondolatait a hallgatósággal.

 

A Budapest és
környéki gyülekezetek énekeseiből verbuválódott, Szilágyiné Mátyus Elvira által vezetett Vox Nova férfikar műsorában a közös éneklés mellett a kórustagok egyéni megnyilvánulásai is szerepet kaptak: ki versben, ki bizonyságtétele révén emelte az est hangulatát.

A férfikar egyes műsorszámait hangszeres zene is kísérte: szerepet kapott a fagott, a fuvola, a zongora és az orgona is, továbbá a női énekhang is.

 

A közel másfél órás műsor végeztével a hallgatóság a felemelő zenei élménnyel eltelve, lélekben gazdagodva térhetett haza.

 

Fábri István polgármester a műsor végén kifejtette, hogy bár a település kórusélete rendkívül gazdag, férfikart ritkán hallanak a csömöriek, ezért is volt különleges alkalom a Vox Nova koncertje. 

Megszakítás